Sport

2015.06.24. 14:39

Jabil 3Próba: medencés pontgyűjtés következik

Tiszaújváros - A Jabil 3Próba szabad­idősport-eseménysorozat június 28-án, vasárnap az úszással folytatódik.

Tiszaújváros - A Jabil 3Próba szabad­idősport-eseménysorozat június 28-án, vasárnap az úszással folytatódik.

A második pontgyűjtő lehetőségnek ezúttal is a Tiszaújvárosi Sportcentrum fedett uszodája ad otthont. A TVK-Mali Triatlon Klub által rendezendő eseményre 6.30-tól 9.00-ig lehet díjtalanul jelentkezni a helyszíni regisztrációs irodában. A szervezők azt kérik, hogy akinek már van próbafüzete, az feltétlenül vigye magával. A 400 méteres kispróba 3, míg az 1000 méteres nagypróba 5 pontot „hoz a konyhára”. Fontos információ, hogy a regisztráció sorrendjében beosztott futamok már 8 órakor elkezdődnek. A próbát teljesítők – a partot érést követően – emblémázott úszózsákot kapnak ajándékba. A helyszínen kisorsolnak még a próbázó jabilosok és a többi résztvevő között egy-egy fürdőköpenyt és két-két darab emblémázott hátizsákot is. A Jabil-dolgozók további öt darab meglepetésajándékra is számíthatnak.

Fődíj: utazás a Berlin Maratonra

A sorozat augusztus 7-én, pénteken futással fejeződik be. A hagyományos Jabil 1/3 Maratonon 3,5 és a 14 kilométeres távok közül lehet majd választani. A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a fődíjra is, mely nem más, mint szeptember 25–28. között két darab (egy-egy fő a Jabil-dolgozók, illetve a nem a cégnél dolgozók köréből), egyszemélyes, 4 napos utazás (3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra.

További információ a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon, vagy a 49/540-094-es telefonszámon és a [email protected] e-mail címen kérhető.

ÉM-SZIS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!