Sport

2015.03.14. 09:24

Kupadöntőben a DVTK - Horváth Bettit kiengedték a kórházból

Győr - A női kosárlabda Magyar Kupa szombat esti döntőjére készülő Aluinvent-DVTK irányítója, Horváth Bernadett, akit az előző esti elődöntőről a mentő vitt el, miután két játékos is ráesett, mosolyogva érkezett a szombati reggelizéshez, egy nyakmerevítővel.

Győr - A női kosárlabda Magyar Kupa szombat esti döntőjére készülő Aluinvent-DVTK irányítója, Horváth Bernadett, akit az előző esti elődöntőről a mentő vitt el, miután két játékos is ráesett, mosolyogva érkezett a szombati reggelizéshez, egy nyakmerevítővel.- Szerencsére a vizsgálatok nem nem mutattak ki semmilyen problémát, lehet, hogy a biztonság kedvéért Miskolcon is elvégzik majd ugyanezeket, amit itt Győrben, de ha ott sem találnak semmit, amit nagyon remélek, akkor valószínűleg két hetet kell kihagynom - tudtuk meg a fiatal játékostól.


Győr - A női kosárlabda Magyar Kupa döntős Aluinvent-DVTK csapatának tagjai számára nem rendelt el ébresztőt Miguel del Jesús López Alonso, a piros-fehérek szakvezetője. tovább »

A focisták tavalyi MK-döntője után, most a DVTK kosarasai játszhatnak a serlegért, 10 év után újra. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!