Sport

2013.12.16. 23:16

Ózd VE: Három helyett egy pont

Ózd - Az idei esztendő utolsó hazai bajnokiján egy pontot szerzett az Ózd VSE futsalcsapata.

Ózd - Az idei esztendő utolsó hazai bajnokiján egy pontot szerzett az Ózd VSE futsalcsapata. Az NB II Keleti csoportjában a borsodiak egy küzdelmes és változatos mérkőzésen zártak 2-2-re a Törökszentmiklós ellen. Az ózdiak a meccs folyamán jóval több helyzetet alakítottak ki, de ezek közül csak kettőt tudtak kihasználni.

Jegyzőkönyv

Futsal NB II., Keleti csoport, 14. forduló


Ózd VSE - Bábolna Natural Meat FC 2-2 (1-1)

Ózd, 150 néző. V.: Lucián, Szabó I.


Ózd VSE: Jakab - Szögedi, Vígh, Oltyán, Füleki. Csere: Konyha Sz. (k), Molnár G., Titkó, Balogh D., Ficzere. Edző: Féder József.

Törökszentmiklós: Ulviczki - Pelles, Bozsó, Angyal, Faragó Zs. Csere: Fekete, Faragó A., Kozák. Edző: Faragó Attila. G.: Füleki, Szögedi, ill. Ficzere (öngól), Bozsó. Jók: Szögedi, ill. Bozsó.


Féder József: - Szét kell nézzünk a szertárban, mert nem találjuk a góllövő cipőinket. Korábban jellemző volt ránk a sok lőtt gól, de az elmúlt hetekben ezzel gondjaink vannak. A védekezés már kezd összeállni, de így nem lehet egy rangadót megnyerni.

Faragó Attila: - Két jó csapat mérkőzésén igazságos döntetlen született.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!