Sport

2013.08.31. 23:20

DVTK vs. Újpest - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A DVTK - Újpest (2-0) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Miskolc - A DVTK - Újpest (2-0) mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Sivic Tomislav (DVTK): - Izgalmas mérkőzés volt, ahogy azt vártuk. Az Újpest az első 15 percben jobb volt, 2-3 helyzetük adódott, utána összeszedtük magunkat, visszajöttünk a meccsbe, és kontrolláltuk a találkozót. Jó időben rúgtuk a gólokat, küzdés volt végig. Pozitív, hogy ez a második meccs, amelyen nem kaptunk gólt. Mondtam korábban, hogy egy picit mindig fejlődünk, szerintem ebből most is látszott valami. Gratulálok a csapatnak, fontos győzelem volt a mai.

Kozma István (Újpest FC): - Úgy érzem ezen a meccsen nem volt velünk a szerencse, az első 35 percben jól játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki és eldönthettük volna a mérkőzést. Ezt nem tettük, viszont kaptunk egy buta gólt, de talán ettől is rosszabb, hogy az egyik védőnk megsérült, és nem tudtuk őt pótolni, mivel védők tekintetében, létszámában nem állunk jól. A második félidőben nem igazán játszottunk jól, siettettük a játékot. Aztán a pontrúgásból kapott gól után a Diósgyőr már könnyebben játszott.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Újpest FC csapatát fogadta szombaton 21 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!