Sport

2013.08.12. 19:49

DVTK: Mehetnek a "nagy nevek"?

Miskolc - Válogatottak – Rudolf Gergely, Elek Ákos, Kádár Tamás – távozhatnak Diósgyőrből?

Miskolc - Válogatottak – Rudolf Gergely, Elek Ákos, Kádár Tamás – távozhatnak Diósgyőrből?A DVTK labdarúgócsapata 4-0-s vereséget szenvedett vasárnap a Debreceni VSC-TEVA otthonában, az NB I harmadik fordulójában. A szurkolóknak maga az eredmény is fájt, de az még inkább, hogy ezen a meccsen a diósgyőri játékosok harmatos teljesítményt nyújtottak, szinte el sem tudtak jutni a hajdúságiak kapujáig. Helyzet van? – kérdeztük mindezt hétfőn Kovács Zoltán sportigazgatótól.

– Egy futballklubnál mindig történik valami... Győrben még dicsértük a csapatot, aztán az MTK ellen is, most viszont, Debrecenben majdhogynem lehetőségünk sem akadt a gólszerzésre... – válaszolta a sportvezető.


[poll id="423"]


Egyes sajtóorgánumok szerint komoly változások lehetnek a keretben, szabadlistára kerülhet Rudolf Gergely, Elek Ákos, L Imam Seydi és az Észak-Magyarország úgy tudja, hogy Kádár Tamás is.

– Nem szeretném kommentálni a neveket, azt, hogy pár médium belement különböző találgatásokba – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Kovács Zoltán. – Nem lenne szerencsés megelőzni döntéseket, a megfelelő pillanatban tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot. Mindennek meg van a maga menete, az biztos, hogy túl vagyunk egy-két beszélgetésen.

További részletek a keddi Észak-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!