Sport

2013.06.06. 20:31

Elmarad Sivic nyaralása, megvan a stáb

Elmarad a nyaralás – tudtuk meg Sivic Tomislavtól, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának leendő vezetőedzőjétől, aki azt is elmondta, hogy ha minden összejön akkor talán 3 vagy 4 nap jut majd neki a kikapcsolódásra, a 10 nap múlva kezdődő felkészülés előtt.

Elmarad a nyaralás – tudtuk meg Sivic Tomislavtól, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának leendő vezetőedzőjétől, aki azt is elmondta, hogy ha minden összejön akkor talán 3 vagy 4 nap jut majd neki a kikapcsolódásra, a 10 nap múlva kezdődő felkészülés előtt. Amikor a szerb-magyar kettős állampolgárságú trénerrel beszélünk, akkor is éppen szakmázott előtte, a leendő erőnléti edzőjével beszélték át a tennivalókat.

– Minden játékos részt vesz majd egy felmérésen, és utána fogjuk látni, hogy kinek miben kell előrelépnie, így lesznek egyénekre lebontott feladatok is, amelyeket el kell végezniük a játékosoknak – mondta Sivic Tomislav, aki arra a kérdésre, hogy kikből áll majd a szakmai stábja, a következőket mondta: – Négy vagy öt fős kollektívával fogunk dolgozni. Két kiváló szerb szakember fog majd segíteni, az erőnléti edző Srdjan Zirojevic személyében, aki dolgozott a Crvena zvezdánál is, a pályaedzőm pedig Vladimir Radenkovic lesz, aki az FK Radnál tevékenykedett a közelmúltban. Az nem kérdés, hogy kapusedzőként számítok Veréb György további munkájára, és ifj. Bene Ferenc is marad a csapat mellett. Bár Vitelki Zoltánról is jókat hallottam, és semmi bajom vele, de sajnos, mindenkit nem tudtam itt tartani, mert a vezetőség meghatározta a stáb keretszámát.

Az Észak-Magyarország értesülése szerint ifj. Bene Ferencnek az öltözőben maradását a klubvezetés támogatta, mert a korábbi szakmai igazgató, Szentes Lázár javaslatára szerződtetett szakembernek még egy évig élő szerződése van, szemben Vitelki Zoltánnal, aki valószínűleg visszakerül az utánpótlásba edzősködni.

A beszélgetés további része a pénteki Észak-Magyarországban olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!