Sport

2012.12.10. 13:33

Női kézilabda Eb - Tomorit eltiltották, a szövetség fellebbez

Budapest, 2012. december 10., hétfő (MTI) - Első fokon egy mérkőzésre eltiltotta az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) Tomori Zsuzsannát, a szerbiai kontinensviadalon szereplő magyar válogatott átlövőjét.

Budapest, 2012. december 10., hétfő (MTI) - Első fokon egy mérkőzésre eltiltotta az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) Tomori Zsuzsannát, a szerbiai kontinensviadalon szereplő magyar válogatott átlövőjét.A hazai szövetség - az MTI-hez eljuttatott hétfői közleménye szerint - fellebbez. Amennyiben a határozatot az EHF másodfokon helybenhagyja, az eltiltott játékos nem léphet pályára kedden, a románok elleni - az elődöntő szempontjából fontos - középdöntős mérkőzésen.

Tomorit azért marasztalta el az európai szövetség, mert vasárnap, a montenegróiakkal játszott összecsapáson a 40. percben piros lappal kiállították, amikor az ellene elkövetett sokadik szabálytalanság miatt reklamált.

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!