Sport

2012.12.01. 22:14

Kettős futsalrangadó a városi sportcsarnokban

Miskolc - A szurkolók vasárnap délután fél háromtól este fél kilencig mérkőzéseket nézhetnek.

Miskolc - A szurkolók vasárnap délután fél háromtól este fél kilencig mérkőzéseket nézhetnek.Eddig eltérő időpontban küzdött Miskolc két futsalcsapata - a DVTK-Vénusz-Szabadidőközpont a női NB I-ben, valamint a Diósgyőri FC gárdája a férfi NB II Kelet csoportjában -, ám a szervezésnek, valamint annak köszönhetően, hogy az urak számára már véget ért a nagypályán idény, ezen a hét végén ugyanazon a napon lépnek parkettre. A vasárnapi programot a ,,vénuszosok" Galaxis NFE elleni találkozója nyitja 17 órától a városi sportcsarnokban, majd ugyanitt 19 órától rendezik a DFC - Rákosmenti FC összecsapást. Mindkettő rangadó, mivel a tabellán pillanatnyilag második Vénusz a negyediket fogadja, míg az ötödik Diósgyőri FC a listavezetővel küzd meg.

– Eredetileg december 1-jén játszottunk volna, de aztán más eseménnyel való átfedés miatt egy nappal későbbre került ez a meccs – jegyezte meg Juhász Viktor, a Vénusz elnöke. – Az egymás utáni lebonyolítás ötletével Vígh Ferenc keresett meg bennünket, aminek mi nagyon örültünk, hiszen így, együtt talán még több szurkolót nyerhetünk meg a sportágnak. A nézőket viszont már korábbra is várjuk, mivel 14.30-tól NB II-es csapatunk vív bajnokit, aztán pedig 16 órától 2001-2002-ben született lányoké lesz a parkett.

Tartalmas szórakozást

– Igazából már akkor láttam, láttunk ebben fantáziát, amikor Borsod Volán néven szerepeltünk az NB I-ben – mondta a kettős rendezésről Vígh Ferenc, a DFC szakmai vezetője, játékosa. – Most újra felmelegítettük ezt a dolgot, ami szerintem jó, hiszen mind a két csapat a ,,Diósgyőr" nevet viseli. Emiatt mind a ketten számítunk a piros-fehér drukkerekre, akiknek, úgy érzem, tartalmas szórakozást tudunk kínálni vasárnapra. Mi erős keretettel szeretnénk pályára lépni az éllovas ellen, s javítani a legutóbbi vereségek után.

A meccsek megtekintése ingyenes.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!