Sport

2012.12.12. 00:02

Keretszűkítés a Jegesmedvéknél

Miskolc - Három játékos pályafutása más irányt vesz Miskolcon.

Miskolc - Három játékos pályafutása más irányt vesz Miskolcon.A Miskolci Jegesmedvék játékoskerete a szezon kezdte óta 25-26 fővel végezte munkáját. A szakmai stábnak lehetősége volt mind az idegenlégiósok, mind a hazai játékosok folyamatos tesztelésére és a végleges csapat kialakítására.

A 22 fős keret véglegesítésére a menedzsment felkérte Tim Kehlert. A vezetőedző megnevezte azt a három játékost, akiknek nem, vagy csak nagyon kevés játékidő jutna a szezon hátralévő részében. Mivel egy hokis fejlődése szempontjából lényegi kérdés, hogy mennyit játszik, a vezetők az érintett játékosokkal leültek tárgyalni, és végül megállapodtak a szerződések közös megegyezéssel történő felbontásában. Ennek megfelelően Dusan Sijka a Ferencvárosban, Wéber Zsolt pedig az Újpestben folytatja pályafutását. Budai Rolandra a klub vezetése továbbra is számít. Ennek megfelelően számára az utánpótlásnevelésben biztosítanak lehetőséget a jövőben. A Miskolci Jegesmedvék vezetése mindhárom játékosnak megköszöni a klub érdekében végzett munkáját, és sok sikert kíván nekik a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!