Sport

2012.11.19. 13:02

Gercsák Szabina hetedik

Prágában rendezték az U23-as cselgáncs Európa-bajnokságot, amelyen tatamira lépett a Hell Miskolci Judo Clubot képviselő Gercsák Szabina.

Prágában rendezték az U23-as cselgáncs Európa-bajnokságot, amelyen tatamira lépett a Hell Miskolci Judo Clubot képviselő Gercsák Szabina. A még jövőre is ifjúsági korú sportoló a 63 kg-os mezőnyben a 16 közé jutásért az ukrán Maryna Murashko ellen yukoval győzött, majd a belga Sandrine Billiet-tel szemben wazaarival diadalmaskodott. Az elődöntőbe kerülésért az Európa-bajnok olasz Gwen Edwige ellen dobott egy yukot, de ez nem került fel a táblára, majd intések következtek, így Szabinára a visszamérkőzés várt. A miskolci cselgáncsozó utolsó mérkőzésen az osztrák Magdaléna Krsakovával csapott össze. Szabina hiába támadott, az osztrák csak védekezett, de nem intették meg. Amikor viszont az osztrák először befordult, nyomban megintették Gercsákot és később ezt még egyszer megtették, így a Hell Miskolci Judo Club tagja hetedik lett.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!