Sport

2012.11.23. 10:08

DVTK: Ifj. Bene Ferenc lesz a másodedző

Sisa Tibor vezetőedző távozott csütörtökön és nem maradt segítője, Dzurják József sem. A kispadra Szentes Lázár szakmai igazgató ül le, és este sikerült megállapodni ifj. Bene Ferenccel, aki a másodedző lesz.

Sisa Tibor vezetőedző távozott csütörtökön és nem maradt segítője, Dzurják József sem. A kispadra Szentes Lázár szakmai igazgató ül le, és este sikerült megállapodni ifj. Bene Ferenccel, aki a másodedző lesz.A pro licences végzettségel rendelkező ifj. Bene Ferenc, az olimpiai bajnok Bene Ferenc fia -, aki labdarúgóként alacsonyabb osztályokban szereplő csapatokban játszott, majd volt többek közt az Újpest és az FTC másodedzője és utánpótlás szövetségi edző is, legutóbb pedig a Pápa vezetőedzője - szerződését várhatóan pénteken írja alá.

Szentes Lázár és ifj. Bene Ferenc nem ismeretlen egymás számára, hiszen a 2008-2009-es bajnokságban már dolgoztak együtt Újpesten.

A szakmai stáb harmadik posztján nem történik változás, a kapusedzői posztot változatlanul Veréb György tölti be - adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!