Sport

2012.11.21. 11:24

Csak névrokon a két magyarországi Luque

Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia együttesében is van egy spanyol játékos, ő is Luque.

Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia együttesében is van egy spanyol játékos, ő is Luque. Luque Santiago Miguel Angel nemrégiben, egészen pontosan október 2-án igazolt a másodosztályú dunántúli gárdához, ahol eddig – a Hivatásos Labdarúgó Szervezetének honlapja szerint – két mérkőzésen volt csere, összesen huszonhat perc erejéig. A napokban elterjedt az a pletyka, hogy a 22 esztendős futballista rokoni kapcsolatban állhat az élvonalban lévő DVTK ibériai játékosával, a 35 éves José Juan Luque Jimenez-zel, aki 2011 februárjában érkezett Miskolcra, a Diósgyőrhöz.

Azonban amint annak az Észak-Magyarország utána járt, a két magyarországi Luquét semmilyen rokoni kötelékek nem fűzik egymáshoz. Ugyanakkor van egy-két hasonlóság bennük, pályafutásukban: az egyik, hogy mindketten középpályások, a második, hogy mindketten ballábasok, a harmadik pedig az, hogy korábban mindkettejük állt az Atletico Madrid szolgálatában.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!