Sport

2012.06.13. 18:56

Foci Eb 2012 - Fotózás helyett melegítés

Donyeck - Glen Johnson melegíteni ment a csapatfotó helyett.

Donyeck - Glen Johnson melegíteni ment a csapatfotó helyett.El se kezdődött az angol-francia meccs, de már a párharc előtt eggyel kevesebben voltak a háromoroszlánosok. Legalábbis a csapatfotókon.

Akik figyeltek az Anglia-Franciaország mérkőzés elején azok észrevehették a fényképkészítésnél, hogy valami, pontosabban valaki hiányzik Anglia csapatképéről. Ez a valaki Glen Johnson, a Liverpool jobbhátvédje volt.

A meccsek előtt az a szokás, hogy a csapathimnuszok után egy közös képre összeállnak a válogatottak, amely hivatalossá teszi a kezdő tizenegy kilétét. Egyedül Johnson saját maga tudja megmondani, hogy miért baktatott tovább bemelegíteni, mikor el kellett készíteni a hivatalos képet.

A Liverpool játékosa boldogan folytatta tovább felkészülését a párharcra, míg csapattársai szokásos elszánt arcukat mutatták a fotó készítése alatt. A képen szokatlanul nagy tér mutatkozik Alex Oxlade-Chamberlain, az Arsenal középpályása mögött, melyet egy hiányzó játékosnak kellett volna betölteni.

Annak ellenére, hogy Johnson a kép miatt nem volt benne a csapatban, nagyon jól hajtotta végre védői kötelességét, hiszen a franciák sztárja, Franck Ribéry szinte elszürkült mellette, valamint az angolok támadásainál is nagy veszélyt jelentett az ellenfélre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!