PR cikk

2011.12.30. 14:34

Építési szünet a Zöld Nyíl villamos projektben

Miskolc - Karácsony közeledtével az Európai Uniós támogatással, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával megvalósuló Zöld Nyíl villamos projektben is megkezdődött az építési szünet.

Miskolc - Karácsony közeledtével az Európai Uniós támogatással, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával megvalósuló Zöld Nyíl villamos projektben is megkezdődött az építési szünet. A Zöld Nyíl visszaadta a városnak a közutakat, megszűnnek a forgalomterelések, építési munkálatok, a miskolciaknak pedig arra is figyelniük kell, hogy a próbajáratok révén a mintegy 11kilométernyi új pályán már járnak a villamosok, immár Diósgyőr és Felső-Majláth között is.

A első próbajáratok sikeresen, minden probléma nélkül „végigmentek” t a Diósgyőr városrész és Felső-Majláth végállomás közötti új szakaszon. Mind a pálya, mind a felsővezeték-rendszer, ezzel együtt a kivitelező és mindenki, aki részt vett az építésen, jól vizsgázott.

Az egész évi munka lezárásaként az MVK Zrt. Boldog Új Évet kíván minden miskolcinak és megköszöni az egész évben tanúsított türelemet és megértést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában