ősszel megérkezhet a pici

2020.07.21. 21:29

Gyereket vár Nicki Minaj

Merész kismama fotókkal jelentette be terhességét a világhírű énekesnő.

NEW YORK, NY - OCTOBER 15: Rapper Nicki Minaj attends TIDAL X: 1015 on October 15, 2016 in New York City. (PHOTO: WILLIAM VOLCOV/BRAZIL PHOTO PRESS)

Forrás: AFP

Fotó: William Volcov

Nicki Minaj amerikai énekesnő anyuka lesz, melyről Instagram oldalán megjelent kismama fotói tanúskodnak. A sztár nem mostanában tudta meg, hogy gyermeket vár, kikerekedett pocakja alapján még idén ősszel megérkezhet a pici – írja a hirado.hu.

Nicki tíz hónappal ezelőtt mondta ki az igent gyerekkori barátjának, ma már szerelmének, Kenneth Pettynek.

„Szerelem. Házasság. Várandósság. Túlcsordulva az izgatottságtól és a hálától. Köszönöm mindannyiótoknak a jókívánságokat” – idézi a kismamát a The Guardian.

Tavaly az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy egy időre visszavonul a reflektorfényből és a családalapításra koncentrál, és mint tőle megszokott, kihívó képein is látszik, nem vesztegette az idejét.

Minaj tavaly a Queen Radio műsorában egyszer már bejelentette, hogy kisbabát vár, akkor azonban kiderült, hogy csak poénnak szánta a dolgot, ő legalábbis jót nevetett menedzsere reakcióján. Így hiába pletykálták május óta, hogy Nicki várandós lehet, a rajongók inkább megvárták a szemmel látható bizonyítékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!