Nagyvilág

2011.06.21. 16:05

Véget ért a South Park?

<p>Amerikában a 15-ik évadot adják, a legújabb rész azonban elég érdekesen ért véget. Lehet, hogy kifújt a Sout Park?</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

A South Park Amerikában bemutatott legújabb része nagyon furcsára sikeredett és habár a 15-ik évad még csak a felénél jár, sejtelmesek a jövőről körvonalazódó képek. A You re getting old (Öregszel) című részben Stan tizedik szülinapját ünnepli és valahogy úgy érzi nem köti már barátaihoz semmi.

Randy és Sharon csúnyán összevesznek, a nő állítása szerint ugyanazokon a dolgokon, évek óta, folyamatosan. Ami talán a legmegdöbbentőbb azonban, hogy az ősellenség Cartman és Kyle furcsamód élvezi egymás társaságát.

Nem csoda hát, hogy sokan úgy gondolják eljött a South Park vége. Az alkotók, Matt és Trey elvileg 2013-ig szerződtek a Comedy Central-al, de ugye mindenki tudja, hogy történtek már idő előtti szerződésbontások a világtörténelemben.

 A South Park jövőjéről

Trey és Matt a The Daily Show interjújában eredetileg legújabb agymenésüket, a Mormonok könyve című broadway showt reklámozták volna, de a South Park Öregszel című epizódja után Parker így nyilatkozott: – Imádjuk a South Parkot. Még mindig ez a fő dolgunk. De amikor a legújabb részhez értünk – mondja – egyértelműen sok téma és dolog is visszaköszön, amin mi is gondolkodunk mostanában.

Elvileg szeptemberben jönnie kéne az új résznek, de a kérdésre, hogy lesz e folytatása a nagy sikerű sorozatnak így reagált Parker: – Nem tudjuk mit hoz a jövő, de augusztusig kitaláljuk – mondta rejtélyesen. Akárhogy is nézzük és bármennyire is szeretjük/utáljuk a kis srácok kalandjait, 15 év sok idő egy tévés műsor életében, legyen szó hús-vér szereplős, vagy animált filmről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!