Nagyvilág

2010.03.31. 15:14

Szakálával döntött rekordot

<p>Négy év alatt 57 különböző mintájú szakálával lett rekorder az üzletember.</p>

Sameer Mehta (37) indiai üzletember azzal írta be magát a rekordok könyvébe, hogy úgy váltogatja arcszőrzetének mintáját, mint más a fehérneműjét. A férfi minden második nap jár a borbélyához, ahol átlagosan 2 órát tölt el, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki a bonyolult minták a szakállában.
Néha csak nonfiguratív mintákat "rajzoltat", máskor pedig egyfajta önkifejezésnek használva, például politikai jellegű ábrákkal "üzen" arcszőrzetén.

Szerelmének is kedveskedett Valentin-napon egy "szives szakáll-költeménnyel", aki ma már csak mosolyog férje hóbortján, de az első időkben, megesett egy-egy extrémebb alkotásnál, hogy közölte: nem hajlandó vele együtt kilépni az utcára. A férfinek akkor lett ez a hobbija, amikor egy műtétet követőn hosszasan lábadozott a kórházban, ahol azon morfondírozott, hogy a nőknek sokkal több lehetőségük van megmutatni magukat, a sminkjükkel, a hajukkal. Ekkor ütött szöget a fejébe, hogy a férfiak egyik eszköze lehet erre a borosta. Azóta meg sem áll az újabbnál újabb kreációkkal, aminek eredménye lett, hogy bekerült az indiai rekordok könyvébe.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!