Nagyvilág

2010.02.12. 18:39

Őrület! 3D az utcán - 2.rész

<p>Elképesztő 3D-s alkotások a köztereken.</p>

Előző összeállításunkban a Nagy-Britanniában fellelhető reklám és látvány célú 3D-s járdafestéseket mutattuk be. Ezúttal a világ minden pontjáról szemezgettünk a 3D-s művészi alkotásokból, amik szintén a legváratlanabb módon "bukkannak fel" az utcákon, tereken, járdákon.

Brüsszeltől Japánig hódít a 3D-s őrület, s nem csak a mozikban, de az utcákon is. Ennek köszönhetően egyre szaporodnak a köztéri 3D-s alkotások. A művészek túlléptek azon, hogy egy vízeséses szakadék "terem" a lábunk alatt, mint képgalériánkból is kiderült, az alkotások ennél sokszínűbbek.

Egy művész brüsszel egyik sétálóutcájára egy négykézláb csúszó részeget álmodott meg, Belfast (Észak-Íroroszág) pedig egy várbörtönre nézhetünk le, ahonnan élők és félig holtak próbálnak kikapaszkodni. Spanyolországban, Salamanca közterén egy tóban ülő hatalmas béka királyfi várja a csókot, míg egy londoni köztéren egy pókember kapaszkodott fel a házak tetejére, pontosan a lábunk alá - hogy csak néhányat említsünk legújabb képgyűjteményünkből.

Nézze meg a képeket >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!