Magyarország

2010.12.07. 13:16

Buli volt az OPNI-ban - megsértették a szakmát és a betegeket?

<p>Gondoskodni fognak róla, hogy ilyen többet ne forduljon elő - így reagált az egészségügyi államtitkár arra a sajtóértesülésre, hogy bulit tartottak a korábban bezárt Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben. Szócska Miklós szerint a történtekkel megsértették a szakmát és a betegeket is.</p>

A Magyar Nemzet számolt be róla kedden, hogy Bolondok Haza címmel összművészeti fesztivált és egész éjszakán át tartó zenés-táncos partit rendeztek a néhány éve bezárt Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) épületében. A rendezvényt a Facebook közösségi oldalon hirdették meg a szervezők november 26-27-re és körülbelül tízezer meghívót küldtek szét.

Az egészségügyi államtitkár szerint néhány, magát művésznek mondó fiatal exhibicionista ezzel megsértette a szakmát és a betegeket is. Szócska Miklós újságírók előtt azt mondta, nem a felügyeletükkel tartották meg a rendezvényt és gondoskodni fognak róla, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Ezért tárgyalni fognak a vagyonkezelővel is.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!