Magyarország

2010.04.05. 10:06

Lőfegyvereket találtak Hatvanban

<p>Hatvan - Lőfegyvereket és közbiztonságra veszélyes eszközöket találtak a rendőrök vasárnap Hatvanban, ahol fokozott rendőri jelenlétre és ellenőrzésekre volt szükség két család esetleges összetűzése miatt. Két embert előállítottak, egyiküket őrizetbe vették.</p>

Hétfõn reggel nyugalom volt Hatvanban, ahol vasárnap több mint száz rendõr járõrözött, két család viszálya miatt. A rendõrök információi szerint a családok arra készültek, hogy leszámolnak egymással, ennek megelõzésére rendelt el fokozott ellenõrzést a város rendõrkapitánya. A rendõrök többek között autókat is átvizsgáltak, Ennek során az egyik autóban lõfegyvereket, és közbiztonságra veszélyes eszközöket foglalt le a rendõrség, mondta el a Független Hírügynökségnek Kocsis Irén,a Heves megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje hétfõn.

Két helyi férfit elõállítottak, egyiküket õrizetbe vették, és kezdeményezik elõzetes letartóztatását. Lõfegyverrel való visszaéléssel gyanúsítják. A szóvivõ a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árulta el, milyen mennyiségû és fajtájú lõfegyverekrõl és eszközökrõl van szó.

A rendõri akcióhoz a helyi erõkön kívül a megyébõl és a Készenléti Rendõrségtõl is érkeztek egyenruhások a városba. Összetûzés, verekedés nem történt.


Két család készült leszámolásra Hatvanban

fuggetlen | 2010.04.04 16:15

Helyi és megyei rendőrök, illetve a Készenléti Rendőrség egyenruhásai járőröznek Hatvanban, két család viszálya miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!