Kultúra

2019.04.08. 12:28

Az AWS-sel készített közös számot a USNK

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elég ütősre sikerült!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Elég ütősre sikerült!

Pénteken jelent meg az AWS és a USNK közös dalának videoklipje, az Idő. Alig egy hét telt el a USNK „parihardkor” című számának megjelenése óta, mely már több, mint félmilliós megtekintésnél jár, de a srácok azóta sem pihentek.

A két zenekar már régóta tervezi, hogy összeállnak egy dal erejéig és most elkészült hozzá a videóklip is. A közös munkáról és a dalról így nyilatkoztak:

Régóta szerettünk volna koprodukciót egy hip-hop bandával, ezért most elképesztően boldogok vagyunk, hogy a USNK az a csapat, akivel sikerült ezt megcsinálni. Szerintünk igazi kompromisszummentes zúzás lett”

- mesélte Siklósi Örs, a nemzetközi Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt AWS zenekar énekes- frontembere.

Bár a metal és a rap úgy tűnik távol állnak egymástól, mégis igazán jól vegyíthető, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy óriási inspiráció volt számunkra a Linkin Park és a Limp Bizkit zenéje is”

- mondta Laskay Nimród, a 2018-as X-Faktor győztes csapatának, a USNK-nek egyik tagja.

Mindannyian küszködünk az idő hiányával, hogy mindenre jusson elég idő. Erről szól igazán a dal, egy valódi 21. századi problémáról. - tette hozzá Filep Kund.

A zenét az AWS jegyzi, a szöveg azonban igazi csapatmunka volt, melyet ByeAlex, a USNK és Siklósi Örs írt. A klip pedig Mák Roland munkáját dicséri.


[related-post post_id="4185089"]

[related-post post_id="4165564"]

[related-post post_id="4082328"]

[related-post post_id="4076807"]

[related-post post_id="4070421"]

[related-post post_id="4060951"]

[related-post post_id="4058480"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!