Játék

2010.04.19. 13:57

UNO

<p>Az UNO olasz kártyajáték, mely kishazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az általunk előhalászott flash játék egy kifejezetten jól sikerült adaptáció.</p>

 

Ami viszont a legjobb, hogy a tarsasoznijo.blog.hu jóvoltából még az - egyébként nem túl bonyolult - szabályok bemutatásán sem kell agyalnunk, íme egy frappáns vers ehelyett:

Színre színt, vagy számra számot tegyél, Vagy ha nem tudsz rakni, akkor vegyél Kezedbe egy újabb lapot, És sóhajts egy jó nagyot.

Ha nincsen nálad számozott lap, Akkor tulajdonképpen az alap, Hogy a másikkal kiszúrj, És egy olyan lapot beszúrj, Amitől a következő sokat húz, És ezek után már csak téged nyúz.

Ha nem marad más a kezedben, csak az utolsó lapod, Nincs más hátra, mint hogy kiálts egy jó nagyot: UNO! hagyja el a szó a szádat, És már hízhat is a májad, Hiszen megnyertél egy újabb kört, És nem csináltál magadból "ökört".

 

 

További flash játékok >>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!