Futsal

2024.02.20. 09:32

Négy bónusz ponttal folytatják a bajnokságot

Befejeződött a férfi futsal NB II 2023/2024-es szezonjának első köre mind a Keleti, mind a Nyugati csoportban, az alapszakasz után, az ott megszerzett pontok alapján ,,ketté vált" a mezőny, felső-, valamint alsó házra.

Mindkettőben öt-öt együttes található, a vármegyei színeket ,,Keleten" képviselő MEAFC-Miskolc gárdája utóbbiba került, mivel az alapszakaszban mindössze a 7. helyet szerezte meg. A csapatok bónuszpontokat kapnak az első fordulóban az elért helyezés tükrében, az egyetemisták így 4 ponttal indulnak neki a rájátszásnak. Cservenyák Ádám edző alakulata az alsó házi küzdelmeket jövő hétfőn, február 26-án, hétfőn 19 órától kezdi a Nyírség FC vendégeként az újfehértói sport-, és szabadidő központban. A továbbiakban ellenfél lesz a VS Dunakeszi, a Gyulaházai Futsal, illetőleg az Energia SC Gyöngyös is.
 

Futsal NB II, Keleti csoport, felső ház: Tiszaföldvár (6 pont), Kincsem Lovaspark Futsal (4), Csenger Futsal (2), Rubeola FC (1), Airnergy FC (0).


Futsal NB II, Keleti csoport, alsó ház: Nyírség FC (6 pont), MEAFC-Miskolc (4), VS Dunakeszi (2), Gyulaházai Futsal (1), Energia SC Gyöngyös (0).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!