Labdarúgás

2023.02.07. 14:00

Felmentették, de ki követi Vargát?

Mintegy másfél év után távozik a kazincbarcikai labdarúgó csapat vezetőedzője.

ÉM

Varga Attila

Fotó: Bujdos Tibor

Távozik Kazincbarcikáról az NB II-es labdarúgócsapat vezetőedzője, Varga Attila. A szakvezető a hétfői, a vezetőkkel való eredménytelen egyeztetés után ma is tárgyalt a klub irányítóival, melyet követően a klub az alábbiakat közölte kedden kora délután:

A KolorCity Kazincbarcika SC a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Köszönjük Varga Attila klubnál végzett munkáját, a tavalyi NB III-as bajnoki sikerben való szerepét, és további pályafutásához sok sikert kívánunk! Az új szakvezető személyéről a későbbiekben adunk tájékoztatást, a csapat tréningjeit átmenetileg Simon László asszisztens edző és a stáb vezeti.

Osztályozós helyen

Amint az ismert, a KolorCity-KBSC együttese nagyon rosszul kezdte a 2022/2023-as bajnokság tavaszi szezonját, ugyanis mind a Békéscsaba 1912 Előre-től, mind a Budafoktól vereséget szenvedett, 1-3, illetve 0-4 arányban. A kék-sárgák jelenleg az osztályozót jelentő 17. helyen állnak a táblázaton, és a hét végén, vasárnap 14 órától a Credobus Mosonmagyaróvár csapatával küzdenek meg a KolorCity Arénában. A 53 éves, UEFA Pro Licences szakember még 2021 nyarán, júniusban érkezett a vegyészvárosba, azzal a céllal, hogy az előzőleg éppen a második vonalból az NB III-ba kiesett klubot visszavezesse az NB II-be. Ez sikerült, magabiztosan, ugyanis a Barcika 101 ponttal lett bajnok a harmadosztály Keleti csoportjában.

A Barcika lehetséges új edzőjeként a köztudatba került Geri Gergely, Simon Miklós, Schindler Szabolcs és Kis Károly neve is. Döntés akár már szerdán várható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!