Vidor Fesztivál

2020.07.24. 09:30

Idén miskolci komédián nevethetnek a Vidoron

Idén is megrendezik a Vidor Fesztivált – a nyíregyházi sorozat színházi programja egy miskolci előadással, a Betörő az albérlőm című komédiával kezdődik augusztus 21-én, pénteken este 7 órától.

20191120 Miskolc fotó: Bujdos Tibor BT Észak Magyarország Betörő az albérlőm komédia két részben a Miskolci Nemzeti Színházban. képen: Máhr Ágnes Jászai-díjas színésznő, Fandl Ferenc

Fotó: Bujdos Tibor

Színes színházi program Graham Linehan művét Keszég László állította színpadra. A miskolci premier 2019 novemberében volt, a Jászai-díjas Máhr Ágit, Fandl Ferencet, Bodoky Márkot, a Jászai-díjas Harsányi Attilát, Salat Lehelt, Feczesin Kristófot, Horváth Alexandrát és Konfár Eriket láthatta a szórakoztató műben a közönség.

A Vidort szervező nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház közleményben emlékeztetett rá: bár rendkívüli körülmények előzték meg a szervezést, a Vidor Fesztivál nézői ebben az évben sem maradnak nívós és izgalmas színházi versenyprogram nélkül.

A közönség számos kedvencével találkozhat újra, itt lesz többek között az Orlai Produkció „színeiben” a Kaktuszvirággal Kovács Patrícia és Ötvös András, a Játékszín Legénybúcsú című előadása Szerednyey Béla, Nagy Sándor, Csonka András, valamint Szente Vajk szereplésével – és utóbbi rendezésében. Szerednyey Béla és Nagy Sándor a Móricz Zsigmond Színház színpadán már szereplő Kerekes Évával és Balla Eszterrel is színre lép a Madách Színház Ügyes kis hazugságok című darabjában.

Az idei fesztivál augusztus 29-én este ér majd véget.

(A borítólépen: Máhr Ági és Fandl Ferenc a Betörő az albérlőm című komédia jelenetében)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában