Tündérszépek 2024

2024.02.17. 15:30

Csak jó tapasztalata van a szépségversenyről

Nagyon jó barátnőket szerzett Szabó Evelin, aki a Tündérszépek országos szépségverseny Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei győztese volt két évvel ezelőtt.

Boon.hu

Szabó Evelin

Fotó: Markovics Gábor

A Tündérszépek versenyt 2022-ben hirdette meg utoljára a Mediaworks Hungary Zrt. Mostani aktualitása az eseménynek, hogy február 5-től újra lehet jelentkezni a megmérettetésre. Idén is keresik ugyanis az ország legszebb 18-35 év közötti hölgyét, aki a vármegyében él vagy tanul. Fontos, hogy minél hamarabb jelezzék részvételi szándékukat a jelentkezők, mert mindösszesen ötven hölgy jut be a regionális fordulóba. 

Önbizalomhiánnyal küzdött 

Szabó Evelin azért jelentkezett annak idején a versenyre, mert nem volt elég önbizalma.

"Ez persze ellentmondásnak tűnhet, de akiről sokan mondják, hogy szép, annak is lehet önbizalomhiánya, főleg ha nem mindig pozitív visszajelzést kap. Egy korábbi fotózás után kaptam hideget-meleget az interneten, egy-két komment nagyon rosszul esett. Én pedig mindent magamra veszek, hiába vagyok tisztában azzal, hogy azok az emberek, akik nincsenek kibékülve önmagukkal, valójában csak irigységből vagy egyéb okok miatt válnak tüskéssé és bántanak. Javaslom tehát mindenkinek a szépségversenyen való részvételt, ez ugyanis erősíteni fogja bennük az önbecsülést. Szerintem a szépség relatív, és nem szabad adni arra, hogy ki mit gondol rólunk. Olyan emberekkel kell körülvenni magunkat, akik odafigyelnek ránk és támogatnak minket" – magyarázta a vármegyei győztes, aki korábban már kipróbálta magát a Miss Balatonon, ahol a top hatvanba került be. 

Egyébként is figyel az alakjára 

A Tündérszépek helyi nyertese rengeteget edzett, és figyelt arra is, hogy miket eszik, de ezek egyébként is az élete részét képezik.

"Saját testsúlyos és kardioedzést majdnem mindennap végzek. Mivel vegetáriánus vagyok, nagyon sok salátát és gyümölcsöt eszem, valamint odafigyelek a bőséges folyadékbevitelre is, ez utóbbi főként a bőr feszességének megtartására szolgál. Egyéb kötelezettségem is volt a versenyen a testsúlyom megtartása mellett, mégpedig a fotózás, ahol nagyon jól éreztem magam annak ellenére is, hogy a modellkedés egy nehéz szakma, mert nagy koncentrációt igényel. 

20220909_Tunderszepek_donto_MG_MW 00086_
Szabó Evelin a döntőben
Fotó: Markovics Gábor

Azért is telt jó hangulatban a fotózás, mert a lencse mögötti szakember készségesen segített nekünk, hogy a lehető legjobbat hozza ki belőlünk. Nekem ez a munka nem volt újdonság, hiszen dolgoztam ügynökségnél korábban. Bátran ajánlom azoknak a lányoknak is a fotózást, akik még nem vettek részt ilyenen. El lehet csípni egy-két fotóstanulót a neten, ahol modelleket keresnek, érdemes ezt kipróbálni, hogy képet kapjunk arról, milyennek is lát egy leendő szakember" – magyarázta Szabó Evelin. 

Sokat kapott a versenytől 

A beszélgetés során a szépségverseny vármegyei győztese elárulta, azóta férjhez ment.

"Született egy kisbabám, aki most három hónapos. Természetesen szülés után most még jobban igyekszem odafigyelni a testsúlyomra és az alakomra. A közeljövőben szeretnék tulajdonosként szalont nyitni, ahol a nők megszépülhetnek. Az idő előrehaladtával óhatatlanul öregszik az ember bőre, ezért azt gondolom, hogy akkor már megengedett egy-egy botoxkezelés. Itt milliméterekről beszélek, nem túlzásokról. Ráadásul az utóbbi időben a szakemberek nagyon jó anyagokkal dolgoznak, amik miatt már nem szükséges a gyakori beavatkozás, évente elég egyszer elmenni. A kis frissítések szerintem tehát egyáltalán nem ártanak, sőt, hasznosak a szépségnek – vallja Szabó Evelin, aki mindenkit biztat arra, hogy jelentkezzen a szépségversenyre.

Nekem ott az tetszett a legjobban, hogy mindenki, akivel megismerkedtem, nagyon kedves volt. Sokan lettek barátnőim a lányok közül.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye szépségei Hajdú-Bihar, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!"


JELENTKEZZ TE IS!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában