Kampány

2024.03.04. 14:30

Az igazgatónak is Borsod a sorsa

Borsod - sorsod...fordítsuk meg, hogy jó legyen! – javasolja a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Boon.hu

Ringer István

Forrás: BAZ VMRFK

Fotó: Marcell Szoboszlay

„A közösségi média intézményünk online megjelenésének egyik legfontosabb alappillére. A közösségi média felületünket személyesen kezelem, s az intenzív két irányú kommunikáció során nagy hangsúlyt fektetek a szerteágazó vélemények empatikus, elfogadó és tiszteleten alapuló kezelésére. Hiszem azt, hogy a közösségi médiát gyakorta uraló verbális agresszió kellő kommunikációval megfékezhető, alakítható. Büszke vagyok arra, hogy oldalunk mintegy 16 ezer követője közül még senkit sem kellett irányelveink megsértése miatt tiltani” – mondja Ringer István, a Kazinczy Ferenc Múzeum KFM igazgatója (Sátoraljaújhely).

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság közéleti posztsorozata helyi értékeket oszt, hogy meg legyen a közös többszörös. 

Borsod sorsod, fordítsuk meg, hogy jó legyen! Borsod, Abaúj, Zemplén jó hely. Hely, ami jó nekünk. Sorsod Borsod? Fordítsuk meg, hogy jó legyen: Borsod sorsod…

– írják a kampányban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában