Annó

2024.01.01. 17:30

Íme, a modern nők ékszere

Miről írt a megyei napilap 10 éve? Az Észak-Magyarország az 2014. január 4-i számában a Hollóházi Porcelángyár új divatékszer kollekciójáról olvastunk.

Boon.hu

Diké halandónak született istennő volt, aki elhagyta a Földet, felemelkedett az istenek soraiba és a Szűz csillagképpé lett. És mindezek után a Hollóházi Porcelángyár új divatékszer kollekciójának névadója is. A hírt tíz éve közölte az Észak-Magyarország, miután a terméket már láthatta is a közönség a HUNGORO Ékszer és Csokoládé Kiállításon. 

A gyártó azt a célt tűzte ki, hogy olyan mutatós divatékszereket kezd el gyártani, amelyekben ötvöződik a minőségi porcelán, a divat, a változatosság, és amelyekkel képes visszanyúlni a tradíciókhoz és abból építkezve megteremteni a modern nő ékszerét. A gyártást tervezők és iparművészek munkájára alapozták, és a hazai igények kielégítése mellett a külföldi piacokat is megcélozták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában