Hagyomány

2023.11.07. 17:00

Tavaly is nagy siker volt a Márton napi lámpás felvonulás Mályiban

Mályi Község Önkormányzata, a Mályi Gézengúz Óvoda és a Mályi Közösségi Ház és Könyvtár közös szervezésében idén is lesz Márton napi felvonulás a településen. A hagyományokhoz híven a Mályi Móra Ferenc Általános Iskola is csatlakozik a programhoz.

Boon.hu

Látványos Márton napi lámpás felvonulás Mályiban.

Fotó: Ádám János

November 10-én, pénteken délután fél 4-től várnak minden érdeklődőt az óvoda udvarára népi játszótérrelés játékokkal. Majd gyülekező az iskolások számára 16:45-kor az iskola előtt. Az ovisokat és a lakosságot az óvoda előtt várják a szervezők. A lámpás felvonulás 17 órakor indul az óvodától a könyvtárig, vidáman, dallal és zenével kísérve. A talpalávalót az Esztenás Együttes szolgáltatja. A menethez csatlakozókat zsíros kenyér, forralt bor és forró tea várja. Aki még ezután is hűvösnek érzi az időt, felmelegítheti dermedő tagjait a táncházban. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy lámpást mindenkinek magának kell hoznia.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában