Figyelem! Sokkoló felvételek!

2023.08.04. 19:01

Kölyökkutyát találtak a patakmederben – később elpusztult

Döbbenetes bejelentést kapott a hét elején a Pamacs Kutyamentő Alapítvány. Az elnök arról tájékoztatta lapunkat, hogy egy kiszáradt patakban találtak rá egy kutyára Mezőkövesden. Az állat később elpusztult.

Kimenteni még ki tudták a kutyát a patakból, de sajnos nem élte túl

Forrás: Pamacs Kutyamentő Alapítvány

Több napig feküdt egy mezőkövesdi, már elapadt patak szemetes medrében, elfertőződött sebekkel egy kutya, melyre a Gergely utca környékén találtak rá. A négylábú füle és hallójárata tele volt petékkel, és hiába a gyors orvosi beavatkozás, már nem tudták megmenteni az életét.

A Pamacs Kutyamentő Alapítvány elnöke beszélt a történtekről.

„Kedden szólt egy fiatalember, hogy ott vesztegel a jószág a patakmederben. Negyedórán belül odaértünk, kiemeltük és rögtön állatorvoshoz vittük. Hiába azonban a kezelés, mire hazaértünk, már leállt a légzése és elpusztult. Olyan három és öt év közötti lehetett. A gazdáját nem sikerült megtalálni...” elevenítette fel a történteket Molnárné Kelemen Viktória. Hozzátette: sok hasonló eset történik Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, több állatvédő szervezet is beszámolt már hasonlókról.

Figyelem, felkavaró fotók a galériában!

Februárban a boon.hu is hírt adott arról, hogy a fagyban találtak rá két, öthetes kölyökkutyára – szintén Mezőkövesden. Akkor arról is írtunk, hogy egyre több a megyében a bántalmazott és elhagyott kóbor állat, melyek száma körülbelül múlt év novemberétől növekedett meg.

Figyelem, felkavaró képek a videóban!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában