új rendőri vezető

2021.09.02. 19:00

Beiktatták a megye új rendőrfőkapitányát

Az új rendőri vezető dr. Kiss Attila vezérőrnagy lett.

Balogh Jnos s Dr. Kiss Attila

Fotó: Bujdos Tibor

Ünnepélyes keretek között, a megye politikai és közigazgatási vezetőinek jelenlétében adta át dr. Balogh János altábornagy, országos rendőrfőkapitány dr. Kiss Attila vezérőrnagynak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányi kinevezését.

A beiktatási ünnepségen az országos rendőrfőkapitány megköszönte dr. Mecser Tamás ezredes munkáját, aki egy esztendőn át megbízott főkapitányként vezette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságot.

Áldozatos rendőri munka

Dr. Kiss Attila rátermettségét eddigi munkám során már tapasztaltam

Hubay György

„Megköszönöm a megyéért, a régióért végzett áldozatos munkáját a leköszönő megbízott megyei rendőrfőkapitánynak, dr. Mecser Tamásnak” – fogalmazott az ünnepségen részt vevő Hubay György országgyűlési képviselő, a parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának alelnöke. Hozzátette, hogy köszönet illeti a megye rendőri állományát a koronavírus-járvány idején és a déli határaink védelmében tanúsított helytállásáért. A politikus üdvözölte dr. Kiss Attila megyei főkapitányi kinevezését, akinek rátermettségét eddigi bizottsági munkája során többször megtapasztalta.

(A borítóképen: Dr. Balogh János és dr. Kiss Attila)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában