Városnap

2019.09.23. 07:30

Óriáscsúszda és finom illatok mezőcsáti városnapon

A rendezvényteret teljesen betöltötték a sátrak és a szebbnél szebb kézműves termékek.

Ebben az évben szeptember 7-én, szombaton tartották a Mezőcsáti Városnapot. Idén is rengeteg kiállító és kirakodó jelentkezett be, így a Kölcsey úti rendezvényteret teljesen betöltötték a sátrak és a szebbnél szebb kézműves termékek. Délelőtt 9 órától finomabbnál finomabb illatok szállingóztak a téren, és a gyerekek önfeledten szaladgáltak az óriáscsúszda és a különböző kézműves foglalkozások, arcfestések között. 10 órától kezdetét vette a gyermekszépségverseny, melyet az FNI és a Lila Akác Nyugdíjas Klub énekkara követett. Nem maradhatott el a színpadi produkciók közül az MMA harcosok bemutatója sem. Déltől jó ebédhez szólt a nóta Bordás Sándor és cigányzenekara közreműködésével, akik a nap folyamán többször is mulattatták a közönséget, talp alá való muzsikájukkal emelték a hangulatot.

Színes programkavalkád

A délutáni programot a Budapesti Pódium Színház zenés előadása nyitotta meg „Álom, mit nem láttál még” címmel, majd a Mezőcsát Népi Együttes uralta a színpadot. Ezt követően Tállai András, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, parlamenti ügyekért felelős államtitkár és a térség országgyűlési képviselőjének beszédét, majd Siposné Horváth Anita polgármester asszony megnyitóját hallhatták a megjelentek. A késő délután folyamán már a fellépőké volt a színpad, melyet Tabáni István nyitott, őt Jolly és Suzy fergeteges mulatós egyvelege, majd pedig az Eldorado zenekar szerelmes dalai követték. Az együttesek fellépése között sor került a tombolasorsolásra, valamint ismét színpadra állt Bordás Zoltán és cigányzenekara.

Dj zárta a napot

A nap folyamán sor került a süteménysütő verseny és a főzőverseny eredményhirdetésére.

A városnapot az este folyamán a Hősök terén folytatták Zalatnay Saroltával és a Reflex együttes koncertjével, melyet a tűzijáték zárt. Levezetésként pedig videódiszkóval zárták a napot, a videópultnál a népszerű Dj Bordee-val.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában