Borsod-Abaúj-Zemplén

2019.08.30. 18:00

Változik a volánbuszok menetrendje

Hétfőn becsengetnek, véget ér a nyári menetrend az Észak-magyarországi Közlekedési Központnál (ÉMKK) is.

Változik a volánbuszok menetrendje

Augusztus 31-én véget ér a nyári szünet, szeptember 2-től ismét az iskolai előadási napokon érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok. Az iskolakezdés zökkenőmentes indulása érdekében a 2019. szeptember havi és első félhavi helyközi bérletek már augusztus 28-tól érvényesek í-írja közleményében az ÉMKK.

Augusztus 30-án, pénteken még munkanap, tanszünet, hét utolsó munkanapja, 31-én szombaton a szabadnapokon érvényes menetrend szerint indulnak a járatok.

Szeptember 1-én vasárnap, a munkaszüneti, illetve a hét első iskolai előadási és munkanapját megelőző napnak, 2-án, hétfőn a hét első iskolai előadási és munkanapjának, 3-án, kedden az iskolai előadási és munkanapoknak megfelelően közlekednek a járatok.

Szeptember 1-től az iskolai előadási napokra meghirdetett menetrend szerinti járatok ismételten közlekednek.

A közlekedési cég azt kéri, utazásuk előtt minden esetben tájékozódjanak a VOLÁNBUSZ és a Közlekedési Központok honlapján is elérhető menetrendi változásokról, valamint a kedvezményekkel kapcsolatos további részletekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában