Helyi közélet

2019.03.23. 10:27

Legyen ismét a legszebb campus a Miskolci Egyetemé

Miskolc - Ismét a legszebb egyetemi campust keresi az egyik országos oktatási szakportál. Szavazzon, hogy újból a miskolci lehessen az!

Miskolc - Ismét a legszebb egyetemi campust keresi az egyik országos oktatási szakportál. Szavazzon, hogy újból a miskolci lehessen az!

Legutóbb két évvel ezelőtt volt kíváncsi az Eduline.hu arra, hogy legnagyobb magyarországi egyetemek közül az olvasói szerint melyiknek van a legszebb campusa. Akkor a szavazás első körében a Szegedi Tudományegyetem campusára szavazott a legtöbb Eduline-olvasó. Ahogyan arról annak idején beszámoltunk második körben a Miskolci Egyetem zsebelte be a legtöbb szavazatot.

A portál most ismét feltette a kérdést, március 25-én éjfélig lehet szavazni arra, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Szent István Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem vagy a Eszterházy Károly Egyetem campusa-e a legszebb.

Szavazni az alábbi linken lehet:

Szombat reggeli állás szerint a Miskolci Egyetem csak a harmadik: első helyen Debreceni Egyetem áll 30 százalékkal, a második a Pécs 17 százalékkal, míg Miskolc a maga 16 százalékával a képzeletbeli dobogó harmadik helyén áll.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában