Helyi közélet

2018.11.21. 15:08

Csoki a körömi buszjáraton

Köröm - Megköszönték a három hónapon át tartó szolgálatot.

Köröm - Megköszönték a három hónapon át tartó szolgálatot.

Csütörtökön éjfélkor lezárták a forgalom elől az ideiglenesen épített, kesznyéteni híd felújítása kapcsán telepített körömi katonai pontonhidat, majd pénteken a szolgálatot teljesítő katonák szétbontották, szombaton pedig elszállították a műtárgy elemeit.

Pénteken este Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, továbbá a pontonhíd megvalósításában szerepet vállalt települések polgármesterei vacsorás esten búcsúztak a katonáktól Girincsen, hálás köszönetüket kifejezve a három hónapon keresztül végzett szolgálatukért.

A hídbontás előtt…

A körömi pontonhíd mellett, egy katonai sátorban várta Koncz Ferenc, valamint Köröm, Girincs és Kesznyéten polgármesterei azt a távolsági buszt, amely a pontonhíd szétbontása előtt utolsóként szállított utasokat Tiszaújvárosból a Sajó másik oldalán található településekre.

Koncz Ferenc az itt közlekedő utolsó buszon, nem sokkal éjfél előtt üdvözölte a járat utasait és közölte velük, hogy a továbbiakban nem kell kerülniük. A Tiszaújvárosban dolgozó, otthonukba tartó munkavállalókat, valamint a szolgálatot teljesítő katonákat – az esemény kapcsán – csokoládéval kínálta a honatya.

SL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában