Helyi közélet

2017.12.15. 17:20

„Konzultáció után az igazi háború csak most kezdődik”

Miskolc - Bayer Zsolt publicista volt a vendége Csöbör Katalin országgyűlési képviselő fórumának.

Miskolc - Bayer Zsolt publicista volt a vendége Csöbör Katalin országgyűlési képviselő fórumának.

Az Avasi Gimnázium zsúfolásig megtelt színháztermének közönsége előtt mondott köszönetet a lakosságnak Csöbör Katalin országgyűlési képviselő a nemzeti konzultáció sikeréért, amellyel „az ország egyértelműen elutasította a betelepítést…” Mint mondta, az igazi harc azonban csak most kezdődik, mert „Brüsszelben elkezdték a Soros-terv végrehajtását…”

Hatalmas támasz

A fórum vendége, Bayer Zsolt publicista azt mondta, hogy hatalmas támaszt jelent Orbán Viktor számára, hogy brüsszeli csatájában ott áll mögötte valamennyi a nemzeti konzultációban részt vett magyar ember.

Bayer Zsolt rendhagyó történelemórát tartott és a múlt példáin, történésein keresztül vázolta fel azt, hogy miként jutott el a világ és benne élő ember oda, ahol most van. Elmondta, hogy a Föld népessége a következő ötven évben megduplázódik, de miközben Afrika lakossága négyszerese lesz, az európaiak száma viszont csökken. Ez a tény már magában hordozza a migrációt és annak összes veszélyét, következményét.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában