Helyi közélet

2017.07.27. 21:15

Interjú: Tommyboy (Crazibiza)

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere egy legendás lemezlovas Tommyboy volt, aki sok érdekeset mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere egy legendás lemezlovas Tommyboy volt, aki sok érdekeset mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Nemrég Miskolc új szabadtéri szórakozóhelyén, a Grundon pakoltad a lemezeket, milyen volt ismét visszatérni a városba, hogy tetszett a helyszín?

Tommyboy: Régen jártam Miskolcon, így vártam már a találkozást az itteni közönséggel. Emlékeim szerint mindig kitűnő bulik voltak a városban amikor itt játszottam és ez most sem volt másképp. Csinos lányok, remek atmoszféra fogadott a Grundon, szóval ismételten kellemes élményekkel távozhattam.

Béres Szabi: Milyen eddig az idei évetek a Crazibizával?

Tommyboy: Az elmúlt fél évben tulajdonképpen ugyan az történt,mint az elmúlt 5 évben, folyamatosan dolgozunk úgy a stúdióban, mint a kiadóban Balázzsal, aki most már Sante Cruze, és aki mindent készít ami a kezébe kerül. Szinte 24 órában pörgünk, amikor pedig nem fellépésen vagyunk és van némi szabadidőnk, megyünk stúdiózni. A nyár elég feszes, hiszen volt már Indonézia, Bali, Tokyo, Horvátország, Barcelona de megyünk még Ibizára és augusztusban itthon is lesz egy-két bulink. Az utazások alatt pedig a repülőn, és a szállodákban folynak a zenei munkálatok, ahol nagyon sok inspirációt kap az ember.

Béres Szabi: Járva a világot, miben különbözik egy kinti party egy hazainál?

Tommyboy: Alapjaiban teljesen más, de aki azt mondja, hogy külföldön sokkal jobb az hazudik. Szeretek itthon játszani, és ezt az élményt semmi más külföldi buli nem pótolhatja. Nyilván, ha van egy ibizai nyitó vagy záró buli, ahol rengeteg az ember, ott sem rossz a pultban állni, de idehaza egészen más érzés játszani az embereknek. Viszont, ha már Ibiza, augusztusban ismét leszünk a fehér szigeten. Persze ott is beleesik sok lemezlovas rossz buliba, így aztán nem lehet tudni, hogy miből lesz a cserebogár…

Béres Szabi: Kiadói fronton mi a helyzet?

Tommyboy: Rengetek zene jön ki a Pornostar Records égisze alatt, ami most magyarországon PSR (néven) médiával megy tovább.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában