Helyi közélet

2016.11.03. 15:19

Exkluzív interjú: Mike de Ville (Master Blaster)

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a német világsztár formáció "Master Blaster" alapítója Mike de Ville volt, aki mesélt a kezdetekről és terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a német világsztár formáció "Master Blaster" alapítója Mike de Ville volt, aki mesélt a kezdetekről és terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Mikor került be a zene az életedbe?

Mike de Ville (Master Blaster): Viszonylag korán, tizenkét évesen ismerkedtem meg a dj-zéssel egy helyi clubban, ahol minden harmadik hétvégén beállhattam a lemezjátszók mögé, hatalmas élmény volt. Később lett egy civil foglalkozásom, de mellette minden hétvégén folytattam a diszkózást, így egyre közelebb kerültem a zenéhez, idővel pedig a produceri munkához. Az első kislemezem megjelenése után otthagytam az addigi fő állásomat és elkezdtem építeni dj és produceri karrieremet.

Béres Szabi: Mit lehet tudnunk a Master Blaster formációról?

Mike de Ville (Master Blaster): Hivatalosan 2002-től létezik a Master Blaster, de már 2000-ben megírtuk az első dalokat, amit akkor még nem adtunk ki, hanem betettük a fiókba, rá két évre aztán elővettük őket, újradolgoztuk és ezek hozták meg aztán az első sikereket. Legelső számunk a 2002-ben megjelent "Hypnotic Tango" volt, amely mondhatom, hogy világszinten is szép eredményeket produkált.

Béres Szabi: Többször jártál már Magyarországon, mikor volt az első fellépésed?

Mike de Ville (Master Blaster): 2003-ban a budapesti E-Klubban játszottam először és néhány napja ismét pörgettem ott a lemezeket, amit azóta már Liget Clubnak hívnak, de így is imádtam. Általában véve a magyar emberek nagyon kedvesek, imádnak bulizni, amit azt nálatok Miskolcon is láttam és tapasztaltam a Rockwell Clubban. Szeretem nagyon Magyarországot.

Béres Szabi: A Master Blaster formációt jelenleg egyedül képviseled, mennyivel másabb így dolgozni, mint amikor Sascha és Rico Bass is melletted voltak?

Mike de Ville (Master Blaster): Nem vagyok teljesen egyedül, van egy producer barátom a háttérben, akivel sokat dolgozunk és Sascha is besegít, amikor ideje engedi. De mivel ő kapott egy remek munkát a Pro 7 csatornánától, amivel sok pénzt keres (nevet), így neki már nem férne bele az idejébe az állandó utazás és stúdiózás, ami a dj-zéssel és produceri munkával jár. Nekem viszont ez az életem és akkor vagyok boldog, amikor látom az elégedett tekinteteket egy buli után.

Béres Szabi: Zenei fronton mi a helyzet?

Mike de Ville (Master Blaster): Jelenleg is két új Master Blaster dalon dolgozunk, amelyek előreláthatólag 2017 januárjában vagy februárban fognak napvilágot látni. MB stílusi dalok lesznek, mégis picit másabb stílusban... De az emberek fel fogják ismerni a hangzást, a vadságot, amit jó vezetés közben és bulizás közben is hallgatni. Ugyanaz lesz tehát az irány, csak egy picit másabb stílusban.

Béres Szabi: Közreműködés várható valakivel?

Mike de Ville (Master Blaster): Nos, erről most még nem beszélhetek, de egy Magyarországon nagyon ismert emberrel lesz közös munkánk, akinek isteni hangja van... A csajok imádni fogják!

Béres Szabi: Tervek?

Mike de Ville (Master Blaster): Jó zenéket készíteni, jó bulikban játszani, sokat turnézni... Szeretek a mának élni. :)

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában