Helyi közélet

2016.07.22. 18:22

V. Boldvai Aludttej Fesztivál: Két nap, megannyi változatos program

Boldva - A szervezők tettek róla: minden korosztály megtalálta a számítását.

Boldva - A szervezők tettek róla: minden korosztály megtalálta a számítását.

Két nap, megannyi változatos program, bemutató, kiállítás, koncert, verseny – ezek jellemezték a július 8–9-én rendezett V. Boldvai Aludttej Fesztivált.

Jó idő, jó műsor

– Ezúttal is tartalmas, nívós műsort állítottunk össze – mondta Csabai Gyula polgármester. – Arra törekedtünk, hogy a gyerekeknek és a felnőtteknek, a hölgyeknek és a férfiaknak egyaránt kedvezzünk. Ennek jegyében szinte minden volt nálunk, ami szem-szájnak ingere. Örömünkre szolgált, hogy településünkről, a környékbeli városokból és a falvakból sok százan fogadták el a meghívásunkat.

Ízelítő a kínálatból: volt főzőverseny, pálinkamustra, iskolai színielőadás, rendőrségi bemutató, népdalköri és kórusműsor, ki mit tud, operett, traktorhúzás, tánc, továbbá fellépett profi humorista és énekes is.

A szervezők pedig a sportról sem feledkeztek meg: a program keretében rendezték a História félmaratoni futó- és kerékpáros viadalt, továbbá a IV. Ordas-íjászportyát.

ÉM-KT


A főzőverseny díjazottjai

Kiemelt 1. hely: Amatőr Királyi Szakácsok.

Arany plakett-díj: Boldvai Idősek Klubja.

Aranyérem: Gáspár Ervin, Horváth Béla, Szirák-csapat, Csantavéri Hentesek, Nyuszó-Muszó Bt.

Ezüstérem: Sipos-csapat, Laci Betyár, Kabdebon Balázs, Józsi és a gidák, boldvai önkormányzat

Bronzérem: Szathmáry Király Ádám Körzeti Általános Iskola, Ruszkai-csapat, Kiss Zsolt, Budai Győző, Szádvári Ordasok, Barátok Háza 1. csapata, Barátok Háza 2. csapata.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában