Helyi közélet

2016.06.02. 20:21

Dynamic: Az új dalaival és duettel is

Bükkábrány - Közös produkcióval is készült Dr. Alban és Dynamic a múlt szombaton megrendezett VI. Ősfa Fesztiválon.

Bükkábrány - Közös produkcióval is készült Dr. Alban és Dynamic a múlt szombaton megrendezett VI. Ősfa Fesztiválon.

Nem először léptek azonban együtt színpadra, hiszen már 2014-ben megjelent Everybody Sin­ging című daluk. Erre a közös munkára pedig a magyar rapper nagyon büszke, mint mondja, ritka, hogy egy nagy sztár ennyire közvetlen és barátságos legyen.

Szerintem jobban sikerült album lesz, mint az első volt.” Dynamic

Beszélnek, találkoznak

Pedig a svéd fogorvos eredetileg Dynamic fiatalkorának nagy zenei ikonjai közé tartozott, akit nagyon szeretett, így amikor lehetősége adódott rá, akkor igyekezett vele személyesen is találkozni.

Ez a találkozó pedig annyira jól sült el, hogy egyfajta barátság alakult ki belőle. Időről időre beszélnek, ha tehetik, találkoznak is. Egy ilyen találkozás alkalmával kérte meg a svéd sztár a rappert, hogy a koncertjén lépjen vele színpadra egy dal erejéig – ennek lett a folytatása a közös klip.

A duetten kívül az előző és az új lemezéről is hallhattak Dynamictól dalokat a rajongók Bükkábrányban. Az új korong munkálatai ugyanis már befejeződtek, tudtuk meg a rappertől, de mivel a nyár elsősorban a fellépésekről, fesztiválokról, koncertekről szól majd, így a lemez bemutatását és a hozzá kapcsolódó promóciót őszre halasztották.

– Annyit elárulhatok, hogy szerintem jobban sikerült album lesz, mint az első volt, egy határozott áttörés – teszi hozzá. Pedig a Csak a név számít című album 2015-ben négyszeres platinalemez lett, így nem mondhatni róla, hogy ne lenne sikeres korong.

Az eddigi legjobbat

Az albumhoz hasonlóan az új videóklipről is azt állítja, az eddigi legjobb munkát készül kiadni a kezéből. Tavasszal két kisfilmje is megjelent a „2. menet” és „Hozzád szól” című dalokhoz, így elég termékenynek mondható klipek terén az előadó. Két hete azonban már befejeződtek a legújabb klip munkálatai is, amelynek a napokban már a teasere is látható lesz a videómegosztón.

A lemez utolsó dalához, a Good bye című nótához készült kisfilm igazi pszichohorroros alkotás Dynamic szerint, amely képi világával sokat hozzátesz majd a dalhoz.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában