Helyi közélet

2016.04.13. 15:21

Ezerrel tolták a sztárok a miskolctapolcai Hell gokartpályán

Miskolc - Sztárok a gokartban: Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor nagy futama az Avalonban.

Miskolc - Sztárok a gokartban: Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor nagy futama az Avalonban.

Igazi sztárparádé várta azokat, akik kedden kilátogattak az Avalon Hell Kart pályájára. Az RTL Klub ugyanis itt forgatta legújabb műsorát, amelyet hamarosan, már áprilisban láthatnak a tévénézők. A nyolcrészes sorozat címe Sztár Gokart lesz, amelyben hazánk sztárjai ülnek a versenyautókba, például Sebestyén Balázs, Bochkor Gábor, Vastag Csaba, Szabó Zsófi, Wolf Kati és Polyák Lilla is.

Eljövünk még ide, de akkor már a gyerekeket is hozzuk. Kinizsi Ottó.

Az ország két legnépszerűbb rádiós és televíziós műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor eddig csak az éterben párbajoztak, kedden azonban a gokartpályán is összemérhették erejüket. Balázs és Nádai Anikó a házigazda, a Hell csapatában versenyeztek.

A közönség leginkább a Bochkor–Sebestyén futamra volt kíváncsi. Balázzsal még a verseny előtt beszélgettünk, és elmondta lapunknak, három éve nem ült gokartban, így nem tudta, mi lesz a verseny vége. Szerinte azért az erős középmezőnyben ott a helye. Hogy végül mi lett az eredmény, az majd a műsorból kiderül.

Igazi szabadság

Persze kíváncsiak voltunk arra is, hogy az éteren kívüli megmérettetést mennyire veszi komolyan Sebestyén Balázs, de viccesen csak annyit mondott, Gábort a koránál fogva nem tartja ellenfélnek. Majd komolyra fordítva elárulta, ők egyébként jóban vannak, sőt úgy volt, egy autóval jönnek Miskolcra, de Balázsnak korábban kellett indulnia, így csak üzeneteket váltottak útközben.

Szabó Ádám zenész viszont már hétfőn megérkezett az Avalonba, ezért ő már gyakorolni is tudott a keddi versenyre. „Korábban kétszer ültem ilyen versenyautóban, de egyik sem szabadtéri volt. Ez egészen más élmény, ég és föld a különbség. Elmondhatatlan, ahogy a szél az arcodba fúj, itt érzed az igazi szabadságot” – áradozott a Hell pályáról.

Tesztvendég

Deutsch Anita színész férjével, a szintén színész Kinizsi Ottóval ugyancsak hétfőn érkezett, Som-Balogh Edina, a Barátok közt sztárja és férje is egy nappal hamarabb már itt voltak Miskolctapolcán. Ők voltak a szerencsésebbek, hiszen első vendégei lehettek az Avalon májusban nyíló szállodájának. Kinizsi Ottónak annyira tetszett az Avalon, hogy lelkiismeret-furdalása volt, hogy a gyerekeket otthon hagyták. „Igazából tesztvendégek voltunk, de fantasztikus élmény volt az itt töltött este. Biztos, eljövünk még ide, de akkor már a gyerekeket is hozzuk” – mondta a színész, aki most nem versenyzett, csak feleségének szurkolt a pálya széléről.

A versenyen elsőként a nők futama indult, Dombóvári István humorista pedig úgy döntött, végigközvetíti a futamot. Persze nem sportkommentátorként, csupán a tőle megszokott stand upos stílusban. De a verseny előtt volt ideje egy közös selfie-re Sebestyén Balázzsal is, a kép alá csak annyit írt: „…most ellenfelek vagyunk, de toljuk ezerrel!”



Akik indultak a futamon

A férfiak futamán Dombóvári István, Puskás Peti, Szabó Ádám, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Sebestyén Balázs, Bochkor Gábor és Baronits Gábor indultak.

A nőknél pedig Wolf Kati, Polyák Lilla, Molnár Andrea, Marenec Fruzsi, Nádai Anikó, Szabó Zsófi, Iszak Eszter, Szabados Ágnes, Deutsch Anita és Som-Balogh Edina voltak a résztvevők.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában