Helyi közélet

2016.03.18. 12:56

Pilz Olivér: „50 ezer ember nem viccel” - Videó!

Budapest, Miskolc - A negyven-ötvenezer fős tömeg nem viccel, így reagált Pilz Olivér, a miskolci Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnöke a miniszterelnök szavaira.

Budapest, Miskolc - A negyven-ötvenezer fős tömeg nem viccel, így reagált Pilz Olivér, a miskolci Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnöke a miniszterelnök szavaira.

Orbán Viktor szerdán azzal reagált a március 15-én bejelentett sztrájkra, hogy azt tréfának vélte. Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön azt mondta, a munkabeszüntetést hirdető Pukli István a Köznevelési Kerekasztalnál tárgyalhat. Ha pedig személyesen vele akar beszélni, lakossági fórumán várja az igazgatót.

Forrás: rtl.hu.


Budapest - A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az elmúlt évek összesen 266 milliárd forintos pedagógusbér-emelése után nem a kormánynak kell bocsánatot kérnie.

Budapest - Orbán Viktor miniszterelnök nem tesz eleget a keddi oktatási demonstráción elhangzott felszólításnak és nem kér bocsánatot - írta szerdán a nol.hu.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egyelőre óvatosak a szakszervezeti vezetők Pukli István egyórás sztrájkötletével. A többség úgy gondolja, nem szabad kitenni a munkavállalókat annak, hogy esetleg kirúgják őket, mások még egyeztetnének a jogászaikkal, hogy mi lenne a szerencsés megoldás. Bár vannak olyanok, akik szerint, ha sokan vannak, nem kell attól félni, hogy kirúghatják őket. A jelenlegi sztrájktörvény mellett azonban kevés esély van rá, hogy egészségügyi és oktatási dolgozók tömegesen álljanak az utcán március 30-án.

Budapest - Bocsánatkérésre szólította fel a kormányfőt és az államfőt, és érdemben tárgyalóképes kormányzati delegáció felállítását követelte a keddi oktatási demonstráción Pukli István iskolaigazgató, aki ezek elmaradása esetére egyórás országos pedagógussztrájkot helyezett kilátásba a Kossuth téren elmondott beszédében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában