Helyi közélet

2015.12.09. 19:36

Interjú: Edo Denova

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a bájos Edo Denova volt, aki mesélt idei évéről,és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a bájos Edo Denova volt, aki mesélt idei évéről,és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Egy remek miskolci bulin vagyunk túl, amit a Rockwellben vezényeltél le. Milyen volt Miskolcon játszani?

Edo Denova: Nagyon kellemes élményekkel távoztam Miskolcról, hiszen remek közönség jött össze a szettem alatt akik nagyon nyitottak és energikusak voltak végig, így nem volt nehéz dolgom. Már most várom a következő találkozást.

Szabi: Lassan itt az év vége. Hogyan telt számodra 2015?

Edo Denova: Nem túlzás ha azt mondom, hogy az eddigi legjobb évem (volt) 2015. Lement egy remek nyári fesztiválszezon, de az ország szinte minden szegletében volt szerencsém játszani kiváló clubokban és rezidenciámon Budapesten a Hellobabybar-ban is megtalálható voltam és vagyok kéthetente pénteken, ahol szintén nagyon jó hangulatú bulik zajlanak.

Szabi: Zenei fronton mi volt és mi várható?

Edo Denova: Idén érkezett már az "Every Little Symbol" és azelőtt a "Yolo", de legutóbb csináltunk a Kosheen-Catch című nótára is egy remixet Yellineck-el.

Idén pedig -vagyis decemberben- még várhatóak új dalok, szóval hamarosan minden kiderül... Most van az a pont az életemben, amikor szabadidőmben leginkább arra koncentrálok, hogy saját zenéket készítsek és csináljak. A új zenékre visszatérve lesznek közreműködések és lesz egy kizárólag Edo Denova saját.

Szabi: Tervek?

Edo Denova: A nagy álom nyilván egy Tomorrowland. Tavaly a Sziget és a Sound arénája volt (még) az álmom, ami idén teljesült és elmondhatatlanul nagy élmény volt ezeken a fesztiválokon zenélni az aréna több ezres tömegnek. A jövőben a nemzetközi vonalat is szeretném erősíteni. Szóval munka munka és munka.

Szabi: Köszönöm Edo, további sikereket!

Edo Denova: Köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában