Helyi közélet

2015.10.28. 08:47

Huszonegy centis késsel szúrta le haragosát Arnóton

Arnót, Miskolc - A betondarab igen, de a Molotov-koktél nem talált célba.

Arnót, Miskolc - A betondarab igen, de a Molotov-koktél nem talált célba.A héten helyszíni tárgyalást is tart a Miskolci Törvényszék büntetőtanácsa a K. J. elleni perben, amely „különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt” indult el.

A vádirat szerint a férfi 2014. augusztus 2-án ittas állapotban megjelent Arnóton a későbbi sértett házánál, hogy felgyújtsa azt. Az idősebb férfira az édesanyjával való kapcsolata miatt haragudott. A támadó egy betondarabbal betörte a szoba ablakát, hígítóval töltött műanyag palackba textil rongyot nyomott és annak végét meggyújtotta, majd bedobta az ablakon. A flakon azonban lepattant az ablakpárkányról és kiesett az ablak előtti füves területre. Amikor a sértett kifutott a csörömpölésre a házból, a vádlott a bakancsából elővett egy 21 centis kést és mellkason szúrta őt, majd elfutott. A férfi összeesett és meghalt.

ÉM-SZB



Arnót, Miskolc - A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte a 27 éves terheltnek. tovább »

Arnót, Miskolc - Anyja élettársán ejtett halálos késszúrást egy 27 éves férfi Arnóton. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában