Helyi közélet

2015.09.03. 18:41

Miskolci Sörfesztivál: Nappal 65, éjjel 55 lehet

Miskolc - Csütörtök délután beállították a sörfesztivál zajszintjét.

Miskolc - Csütörtök délután beállították a sörfesztivál zajszintjét.

Hangpróbát és zajszintmérést tartottak csütörtökön a Népkertben, még a sörfesztivál nyitása előtt. A törvényben engedélyezett hangerő beállítás a Budai József utcán megtörtént, de a Népkert közelében lakók még mindig nem nyugodtak. Demjénné Balogh Ibolya például azt kérdezte, ki garantálja, hogy a fesztivál ideje alatt is ennyi lesz a zajszint. És ha nem? Jön-e valaki ismét megmérni, hiszen csak a hiteles adatok mérvadóak.

Cikkünk a pénteki Észak-Magyarországban.



Miskolc - Együtt fotózkodhat a család az óriáskönyvvel, lehet saját könyvet kötni, kézműveskedni, papírszínházat készíteni – és kihasználni sok könyvtári, múzeumi kedvezményt. Egy sátorban várja ugyanis a szórakozni vágyókat Miskolc két kulturális intézménye a Sörfesztivál Miskolc utcájában. tovább »

Miskolc - 2015. szeptember 3-6. között a Sörfesztivál idején az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani a Népkert környékén. tovább »

Miskolc - Lesz hangpróba és kontrollmérés, diszkószínpad viszont nem. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában