Útlezárások és parkolás a Sörfesztivál ideje alatt

Akt.:
Útlezárások és parkolás a Sörfesztivál ideje alatt
Útlezárások és parkolás a Sörfesztivál ideje alatt
Miskolc – 2015. szeptember 3-6. között a Sörfesztivál idején az alábbi forgalomkorlátozásra kell számítani a Népkert környékén.

Csütörtök reggel 06.00 órától hétfő reggel 06.00 óráig teljes park menti hosszában lezárják a Budai József utcát, valamint a Lévay József utcát a Budai József utcával összekötő valamennyi mellékutcát. Az említett utcákba csak az ott lakók, valamint a telephellyel, illetve engedéllyel rendelkező járművek hajthatnak be.

A Szigligeti téren pedig tilos a várakozás a fesztivál ideje alatt, az ott lakók kivételével.

A Görgey A. utcán, illetve a Lévay u.- Szabadságharc u. kereszteződésében 0-24 óráig működnek a közlekedési lámpák.

A forgalomkorlátozást táblák jelzik, illetve az Önkormányzati Rendészet munkatársai segítik a közlekedést. Kérjük, a fesztivál ideje alatt fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A Tudomány és Technika Háza, a Megyei Könyvtár és a Mindszenti temető melletti parkolókat csütörtökön és pénteken 15.00 órától ingyenesen használhatják az autósok.

– Koczák Szilvia, sajtószóvivő, Miskolc M.J. Város Polgármesteri Hivatala –


A3 térkép-p1

(Kattintson a képre a teljes méretért!)


Sörözés – kulturáltan

Miskolc – Együtt fotózkodhat a család az óriáskönyvvel, lehet saját könyvet kötni, kézműveskedni, papírszínházat készíteni – és kihasználni sok könyvtári, múzeumi kedvezményt. Egy sátorban várja ugyanis a szórakozni vágyókat Miskolc két kulturális intézménye a Sörfesztivál Miskolc utcájában. tovább »

Szelídebbre veszik az idén a miskolci sörfesztivált

Miskolc – Lesz hangpróba és kontrollmérés, diszkószínpad viszont nem. tovább »
hirdetés


hirdet�s