Helyi közélet

2015.09.14. 11:58

Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Ketten veszítették életüket Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen.

Tiszaújváros - Ketten veszítették életüket Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. szeptember 14-én 9 óra 40 körüli időben Tiszaújvárosban, az Örösi úton egy lengyel felségjelzésű kamion elgázolt egy gyalogátkelőhelyen áthaladó családot. A 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a gyermek édesanyja nem sérült meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -



Tiszaújváros - A tiszaújvárosi a Tesco melletti zebrán gázolt el egy családot – nagymamát, anyukát és egy 17 hónapos kislányt – egy lengyel kamion. A nagymama és a 17 hónapos kislány a helyszínen meghalt. tovább »

Tiszaújváros, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) - Egy 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája halt meg abban a közlekedési balesetben, amely hétfő délelőtt történt Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) - Két ember halt meg azok közül, akiket Tiszaújvárosban gázolt el egy teherautó hétfő délelőtt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. tovább »

Tiszaújváros - A tiszaújvárosi Tescónál lévő gyalogátkelőhelyen egy teherautó, egyelőre ismeretlen okok miatt belehajtott az ott átkelőkbe. Ketten meghaltak. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában