Nagymama és unokája halt meg a tiszaújvárosi balesetben

Akt.:
Tiszaújváros, 2015. szeptember 14. Rendőrök és tűzoltók dolgoznak egy kamion mellett Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelynél 2015. szeptember 14-én. A lengyel rendszámú teherjármű elsodort egy a gyalogátkelőhelyen áthaladó családot. Egy 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja nem sérült meg, ő sokkos állapotba került.
Tiszaújváros, 2015. szeptember 14. Rendőrök és tűzoltók dolgoznak egy kamion mellett Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelynél 2015. szeptember 14-én. A lengyel rendszámú teherjármű elsodort egy a gyalogátkelőhelyen áthaladó családot. Egy 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja nem sérült meg, ő sokkos állapotba került. - © MTI Fotó: Vajda János
Tiszaújváros, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) – Egy 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája halt meg abban a közlekedési balesetben, amely hétfő délelőtt történt Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Dobi Tamás közölte: egy lengyel rendszámú kamion gázolt el egy gyalogátkelőhelyen áthaladó családot.

A kislány és nagymamája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A gyermek édesanyja nem sérült meg, ő sokkos állapotba került.

– MTI –


Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban


Halálos gázolás a gyalogátkelőhelyen Tiszaújvárosban

Tiszaújváros – Ketten veszítették életüket Tiszaújvárosban, az Örösi úton lévő gyalogátkelőhelyen. tovább »

Gyalogosok közé hajtott egy teherautó Tiszaújvárosban

Budapest, 2015. szeptember 14., hétfő (MTI) – Két ember halt meg azok közül, akiket Tiszaújvárosban gázolt el egy teherautó hétfő délelőtt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. tovább »