Helyi közélet

2015.07.20. 15:30

Családi viszály Sajókazán: Kéttucatnyi gyanúsított; egy súlyos, hat könnyebb sérült

Kazincbarcika, Miskolc, Sajókaza - Az Észak-Magyarország információi szerint szombaton megyénkben tömegverekedés volt, többen a Megyei Kórházban kötöttek ki. A sürgősségi előtt 2 rendőrségi mikrobusz és 4 rendőrautó volt, biztosítandó a rendet. Mi történt? - fordult a kérdéssel a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitánysághoz az Észak-Magyarország.

Kazincbarcika, Miskolc, Sajókaza - Az Észak-Magyarország információi szerint szombaton megyénkben tömegverekedés volt, többen a Megyei Kórházban kötöttek ki. A sürgősségi előtt 2 rendőrségi mikrobusz és 4 rendőrautó volt, biztosítandó a rendet. Mi történt? - fordult a kérdéssel a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitánysághoz az Észak-Magyarország.Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének elkövetése miatt rendelt el nyomozást a kazincbarcikai rendőrkapitányság július 18-án, derül ki Gaskó Bertalan rendőr alezredes válaszleveléből. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két család, korábbi sérelmek miatt, előzetes szóváltást követően tettleg bántalmaza egymást Sajókazán, szombat este fél 7 körül. A verekedés következtében egyikük súlyosan (eltört a karja), hatan pedig könnyebben megsérültek. A rendőrök a mintegy kéttucatnyi, a verekedésben részt vevő embert elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Az esettel kapcsolatban a 46 éves sajókazai L. Lászlót a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, s előterjesztésben indítványozza letartóztatását. A jelenleg folyamatban lévő nyomozásról egyéb részleteket, az eljárás eredményes lefolytatása érdekében nem közöltek.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában