Helyi közélet

2015.05.04. 14:22

Mi van a víz alatt? Nagy kékség, mindörökre lefotózva

Miskolc - Az én nagy kékségem címmel nyílik kiállítás Dombóvári Tibor víz alatti természetfotóiból május 5-én, délután 5-kor a Pannon-tenger Múzeumban (Miskolc, Görgey u. 28.). A fotóművész alkotásaiból rendezett tárlatot dr. Kriza Ákos miskolci polgármester nyitja meg.

Miskolc - Az én nagy kékségem címmel nyílik kiállítás Dombóvári Tibor víz alatti természetfotóiból május 5-én, délután 5-kor a Pannon-tenger Múzeumban (Miskolc, Görgey u. 28.). A fotóművész alkotásaiból rendezett tárlatot dr. Kriza Ákos miskolci polgármester nyitja meg.Dombóvári Tibor 1985-től alkotó, számos rangos nemzetközi díjjal és Miskolc város Herman Ottó díjával kitüntetett miskolci természetfotós, operatőr és producer képei a trópusi tengerek korallszirtjeinek varázslatos világát idézik meg csaknem 100 kiállított nagyméretű kép segítségével a Pannon-tenger Múzeum konferenciatermében és annak galériáján. ​

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában